actualitat

Manolo García: disc en directe, disc d'estudi i exposició a la vista

En els propers mesos el cantant d'El Último de la Fila publicarà un disc en directe i un amb cançons inèdites i exposarà els seus quadres en una galeria barcelonina

| 13/09/2017 a les 14:01h

Manolo García treurà el seu primer disc en directe el 6 d'octubre
Manolo García treurà el seu primer disc en directe el 6 d'octubre | Xavier Mercadé
L'excantant d'El Último de la Fila, Manolo García, ha anunciat a través d'un comunicat al seu web que el dia 6 d'octubre publicarà el seu primer disc en directe. Durant la carrera amb el grup que compartia amb Quimi Portet ja havien tret algun treball en directe, però amb el seu projecte en solitari serà el primer cop que l'artista "verifica la proposta artística, grava, mescla les cançons i procura que tot tingui la millor qualitat posible. Sense abusar, de tant en tant un bon disc en directe no està malament", explica García al comunicat.

Entre els propers projectes del músic barceloní també hi ha una exposició de pintura a la sala Tat Art de Barcelona que s'estrenarà el proper desembre. S'hi exposarà obres del músic i de la pintora Montse Clausells que s'han pintat en els últims tres anys sota al paraigua de l'equip de treball anomenat GóticSur. 

Tornant a la música, Manolo García també informa que pels volts de febrer o març publicarà un nou disc d'estudi amb cançons inèdites que s'han gestat els últims tres mesos. Un cop s'hagi publicat l'àlbum, l'artista pujarà a la furgoneta per endinsar-se en un període de gires.




 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, El Último de la Fila, actualitat, Manolo García

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.