videoclip

«Vint-i-un botons», el nou videoclip de Blaumut

El quintet presenta el clip d'una cançó inspirada en un quadre

Es tracta de l'obra pictòrica “The Singing Butler”, de Jack Vettriano

Concert de Blaumut al Teatre Grec de Barcelona

Oriol Aymat (Blaumut): «He rebut missatges de suport preciosos que em fan plorar cada cop que els llegeixo»

| 24/10/2017 a les 10:30h

D'un quadre se'n poden fer mil i una interpretacions, i també d'una cançó. I d'un videoclip d'una cançó que està inspirada en un quadre? Aquest és el repte de Blaumut, que han decidit portar al terreny audiovisual la cançó "Vint-i-un botons".

És el sisè tema del seu tercer disc, Equilibri (Música Global, 2017), i el cantant i guitarrista Xavi de la Iglesia es va inspirar en el quadre The Singing Butler, de J. Vettriano, per escriure-la. Al clip els personatges del quadre prenen vida, i Blaumut participen en l'obra com a espectadors i músics. Però, com veureu, la història va més enllà:



"Vint-i-un botons" s'ha enregistrat al Gran Teatre de la Passió de Cervera, produït per Magical Media sota la direcció de Pep Oriol i la direcció d'art d'Alba Cuñé.

Segueix la gira en directe
Malgrat la lesió del violoncel·lista Oriol Aymat –agredit per les forces policials espanyoles l'1 d'octubre–, el grup manté els concerts que tenia programats en els propers mesos. Tal com explicava en aquesta entrevista: "Com que el violoncel encara m'és difícil de tocar, em posaré a tocar un teclat que tinc i cantaré més, però l'energia grupal hi serà igual. Ho hem adaptat de tal manera que la gent no trobi a faltar el xel·lo".

Blaumut actuaran a l'Hospitalet de Llobregat (3 de novembre), Altafulla (11 de novembre), Manresa (17 de novembre), Reus (18 de novembre), Rubí (20 de gener) i Bescanó (18 de febrer).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, blaumut, vint-i-un botons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.