Concert

Mainasons dona vida alternativa a les cançons tradicionals

Aquest diumenge 5 en el marc del cicle Bornet de Cançons el col·lectiu presentarà l'espectacle

| 02/11/2017 a les 13:02h

Mainasons
Mainasons
Acostar als infants les cançons infantils tradicionals però des d'un altre enfocament, aquesta és la intenció de l'espectacle que Mainasons oferirà aquest diumenge en el cicle Bornet de Cançons. "La lluna, la pruna", "Plou i fa sol" o "En Joan Petit" seran algunes de les cançons que es reconfiguraran en estils com el jazz, el soul o el funk per fer ballar els més petits. 

Mainasons és un grup format per la Nia, la Mel i en Ton, provinents de la Garriga, que es dota d'una banda de set músics en directe. L'objectiu de l'espectacle és, a partir de vídeos animats, balls i càntics, aconseguir que els nens valorin la instrumentació en directe i puguin gaudir d'un espectacle fresc i divertit. En un món en què les tecnologies juguen un paper tan important, Mainasons creuen que s'ha d'apostar pels espectacles on els infants vegin que la música es fa amb les mans i amb els instruments, que aprenguin que els espais on compartir cançons ens fan millors persones. 



L'espectacle serà a les 12 del migdia d'aquest diumenge 5 de novembre al Born Centre de Cultura i Memòria, i les entrades valen 8 euros excepte per als nens de 4 a 12 anys, que pagaran 4 euros. Per a la quitxalla que sigui sòcia del Club Super3 o que tingui menys de 3 anys, el concrt serà gratuït.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Mainasons, concert, Born de Cançons, Born CCM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.