Videoclip

El triangle equilàter d'El Petit de Cal Eril destapa la primera punta

Joan Pons estrena el primer videoclip de la trilogia de discos que sortirà a la venda el 2 de febrer

El Petit de Cal Eril, final de gira i nou disc

| 17/01/2018 a les 11:45h

El Petit de Cal Eril
El Petit de Cal Eril | Roman Yñan
Ahir al vespre El Petit de Cal Eril va presentar el videoclip del seu nou tema "Tot el que has estat" al Cinema Girona. El llançament oficial del disc es farà el dia 2 de febrer. Serà un àlbum especial perquè està format per una trilogia de discos amb "Tot el que has estat" com a tema central. Els clips de les cançons s'aniran publicant setmanalment fins a la data del llançament.

Els clips han estat realitzats per Artur Tort, Marc Cuscó i Marc Roca, a partir del guió de Martí Sales. El disc s'ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d'EP's, on cadascun conté tres cançons inèdites gravades en tres contextos diferents. Tres espais, tres dies d'enregistrament i tres cançons que formen el triangle que és el títol del disc: △ (Bankrobber, 2018).

La primera part es va crear en una casa de palla, al Mas Franch de Sant Feliu de Pallerols, a la Garrotxa. La segona, al quarter general del grup, el Teatre Ca l'Eril de Guissona. La darrera part es va enregistrar a l'estudi Figure 8 de Brooklyn, a Nova York. 



Fa poc més de dos mesos que va acabar la gira de La força (Bankrobber, 2016), que va portar la banda a més de noranta escenaris i va tancar una etapa prolífica de la trajectòria musical d'El Petit de Cal Eril. Encara no havia acabat l'últim concert que el nou disc ja estava enllestit. El treball conjunt de tota la banda ha estat clau en aquest nou projecte, que té una estètica i un format molt definit i dona valor a la connexió i la màgia generades als concerts de la darrera gira.

El Petit de Cal Eril són Joan Pons a la veu i la guitarra, Artur Tort als teclats, Dani Comas al baix i Ildefons Alonso i Jordi Matas a la bateria. La nova gira els portarà, de moment, a Granollers, Lleida i Barcelona al març i al Vida Festival al juny. Pots consultar totes les dates i comprar entrades al seu web.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, v, estrena, el petit de cal eril

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.