Estrena

Estrenem «L'arbre vermell», el debut de Paper de Plàstic

Estrenem els tretze temes que formen el disc del duet barceloní

«Sol de maig», la depressió primaveral de Paper de Plàstic

| 16/02/2018 a les 10:00h

Paper de Plàstic
Paper de Plàstic | Juan Miguel Morales
El duet musical Paper de Plàstic debuta amb L'arbre vermell (autoeditat, 2018), un recull de tretze cançons que pretén convidar a una reflexió sobre la condició humana i les seves contradiccions. Després d'haver estrenat el videoclip del tema "Sol de maig" a Enderrock.cat, ara és el torn del disc sencer. 


 

Els músics consideren que el disc és de pop-rock, però no volen casar-se amb cap tendència en concret. "Per nosaltres el factor més important a l'hora de compondre i arranjar les cançons és la coherència entre la música i el que s'explica", diuen. Per això no han volgut gaire artifici en la producció, per focalitzar l'atenció en les lletres. Expliquen que les històries es caracteritzen per "exposar uns fets sense pretendre arribar a cap conclusió, deixant aquesta feina per a l'oient".
 
 




 
RadioheadNirvanaDavid BowieExtremoduro El Petit de Cal Eril són alguns dels noms que passen pel cap dels barcelonins quan se'ls pregunta quines són les seves influències musicals, tot i que, diuen: "Preferim ser nosaltres mateixos en tot el que fem". També mencionen Guns N' Roses, Metallica, Jeff Buckley, Pink Floyd, Massive Attack, La iaia, Antònia Font i Albert Pla com a referents musicals. 
 






Formen Paper de Plàstic Jaume Esteban a la veu i guitarra i Albert Riu a la bateria. Fins ara, havien publicat un EP, que els va portar a presentar les seves cançons en directe durant dos anys, a més d'aconseguir el Premi Èxit del Sona9 2016. Aquell mateix any, sense tenir encara disc, van guanyar el Premi Carles Sabater a la millor cançó en català i van pujar a tocar a escenaris com la sala Apolo i festivals com el Fringe de Torroella de Montgrí i el BAM-Mercè. 






El 2017 va ser l'any en què van decidir enregistrar el seu primer disc –finançat amb Verkami– i perfeccionar el directe. De moment no han confirmat dates de concerts, però segur que aviat es podran consultar al web del duet perquè, tal com han explicat: "Els nostres plans més immediats són tornar a pujar als escenaris i presentar el disc a tot arreu on puguem".








Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, paper de plàstic, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.