Actualitat

Senyor Oca fitxa per La Fourni

Els guanyadors de la darrera edició del Sona9 comencen a gravar disc

La productora de la Garriga s'encarregarà del management i de la gestió musical de la banda barcelonina

iCat escalfa motors per al Sona9 2018 amb Senyor Oca

| 29/01/2018 a les 17:15h

Senyor Oca
Senyor Oca | Carles Rodríguez
Senyor Oca han començat el 2018 en plena forma i amb les piles més que carregades. Els barcelonins, guanyadors del Sona9 2017, han trobat en la gent de La Fourni la complicitat necessària per tirar endavant i amb garanties el seu projecte de hip-hop de la terra i arribar a més públic.

L'experimentada productora musical de la Garriga, que porta el management de grups com Oques Grasses i Muchacho & Los Sobrinos, ara també ho farà de Senyor Oca, que actualment combina la gravació del seu disc als estudis Room Lab de Molins de Rei amb diferents actuacions per Catalunya. 

Els propers concerts de Senyor Oca seran el divendres 2 de febrer a la Pobla de Segur i el 3 i 4 a Llinars del Vallès i Molins de Rei, respectivament. Al març actuaran el dia 3 a La Farinera del Clot i el 13 a la festa de presentació de la nova edició del Sona9 a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, i el 18 de maig el raper barceloní obrirà el concert d'Els Amics de les Arts a La Mirona de Salt en el marc del Curtcircuit.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, la fourni, Senyor Oca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.