Estrenes

Ovella Xao dona més pistes de com serà el seu nou disc amb dues cançons inèdites

Avancem dues peces del pròxim disc del grup, 'Cant corral', que veurà la llum el 19 de març

Aniol Riba, una de les veus d'Ovella Xao, explica amb més detall què podem esperar del nou àlbum

| 15/03/2018 a les 14:00h

Els sabadellencs Ovella Xao publicaran el tercer disc el 16 de març
Els sabadellencs Ovella Xao publicaran el tercer disc el 16 de març | Filigrana Produccions
Cant corral (DiscMedi, 2018) és el títol del nou disc d'Ovella Xao, que veurà la llum el 19 de març. Amb col·laboradors com Buhos, Pupil·les, Roba Estesa i La Terrasseta de Preixens, entre altres, el disc busca connectar amb l’essència de la música, el cant. És un àlbum ple de força i, sobretot, de festa i protesta; un llarga durada fresc i energètic que combina rumba, reggae, rock i ska fent de cada cançó un univers particular que connecta directament amb l'esquelet del grup.

A Enderrock.cat presentem el primer tast d'aquest disc amb "El que em fa somiar" i "Quan rius sota el sol", dos temes que ens permetran fer-nos una idea de com serà el nou àlbum. Parlant amb Aniol Riba, una de les veus del grup, ens explica: "Hem concebut aquest disc amb la idea fer molta festa, però sempre lligant-ho amb la protesta. Hem volgut fer cançons molt ballables i alhora amb un missatge darrere".

Sobre els temes en concret, Riba ens els defineix així:

"El que ens fa somiar": "A través de dues cares, parla de totes les coses que ens fan trempar. Molt sovint se'ns presenta el típic conte de fades on tot és bonic, però amb aquest tema volíem mostrar també l'altra cara on no tot són flors i violes, sense la qual no seria possible canviar el món. Volíem transmetre aquest missatge de revolta: si volem un món millor, hem de denunciar les injustícies i no ho farem si ens pensem que els núvols són sempre de mel".



"Quan rius sota el sol": "Musicalment parlant és el tema del disc que més coses ens va aportar. És una cançó d'autosuperació i autoestima. El missatge que volíem transmetre és que sempre es pot fer la volta a tot. En definitiva, que ens hem d'estimar a nosaltres mateixos".



Després de Trempera matinera (autoeditat, 2014) i Pastureig (autoeditat, 2016), els sabadellencs es reivindiquen amb el seu tercer àlbum, Cant corral (DiscMedi, 2018), amb el convenciment que és un disc nodrit de festivitat sense deixar de banda la protesta. Són un total de quinze peces al voltant de tota mena de temes, com la vida, la mort o les injustícies i alegries que hi ha al món. L'Aniol també fa referència a les novetats que presentarà l'àlbum respecte als anteriors: "L'hem fet molt conscientment i sabent què buscàvem: és un disc molt contundent, amb molta força. Aquesta és la principal diferència respecte als anteriors; hem anat amb molta més intenció, i a part hem tingut molts més recursos de producció".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, ska, rock, ovella xao, estrenes, reggae, rumba

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.