Premis Enderrock

La segona volta de la votació popular dels Premis Enderrock 2018 queda tancada

El dimarts 13 de febrer es diran els resultats i s'obrirà la tercera i última volta de votació

El mateix dia també s'entregaran els reconeixements a la indústria

| 12/02/2018 a les 10:56h

Premis Enderrock
Premis Enderrock | Xavier Mercadé
Fins aquest diumenge 11 de febrer a les 23.59 h hi havia temps per votar a la segona volta dels Premis Enderrock. Durant les últimes 3 setmanes ha estat obert el període de votació per seleccionar els millors artistes del 2017, i cada categoria tenia 10 nominats.

El proper pas abans d'arribar a la gala del dimecres 7 de març és entrar a la tercera i darrera ronda de votacions, que s'obrirà aquest dimarts 13 de febrer a les 13 h. Els resultats de la segona volta es faran públicsen un acte a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm on també es farà el lliurament anual dels reconeixements a la indústria musical catalana i es faran públics els guardonats amb el Premi Joan Trayter a la millor producció i direcció musical i amb el Premi Enderrock Estrella a l'esdeveniment musical de l'any.

Els guardons dels reconeixements a la indústria recauran enguany en els certàmens musicals Aquelarre de Cervera (40 anys), Festival Folk Internacional Tradicionàrius (30 anys) i Euskal Herria Sona (20 anys), l'emissora Catalunya Música (30 anys), els segells discogràfics Propaganda pel Fet! (20 anys) i Satélite K (20 anys), la Fundació SGAE (20 anys) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (15 anys).
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock 2018, Premis Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.