Estrena

Estrenem dues cançons amb «Embranzida» del nou disc de Pol Fuentes

Avancem "Granja animal" i "Nadal 1914", temes del segon disc de l'excantant de Rosa-Luxemburg

| 18/04/2018 a les 11:00h

Pol Fuentes
Pol Fuentes | Jep Solsona

Embranzida (Picap, 2018) és el segon disc en solitari de Pol Fuentes després de la dissolució de Rosa-Luxemburg. Després d'Una nova guerra (Picap, 2016), el músic barceloní presenta 12 nous temes que estaran disponibles a partir del proper divendres 20 d'abril.  

Fuentes ens parla del disc així: "És un retrat del que penso en aquest precís moment de la vida, en què a punt de travessar el llindar de la paternitat em pregunto com seran els meus jocs, la memòria, la por i el pensament crític del futur. És un retrat del que em passa pel cap mentre la vida s'accelera i jo m'hi precipito desenfrenat per l'embranzida".

La primera de les cançons que estrenem és "Granja animal", el tema que obre el disc. Per a Pol Fuentes és un tema que a primera vista apareix com un himne animalista però que, en un sentit més profund, vol "parlar de l'essència del que la humanitat necessita per justificar la tirania, de les arrels de l'opressió".




El segon dels temes és "Nadal 1914", un tema que parla de la seva particular visió del Nadal. Pel cantant barceloní, la importància del Nadal pren un sentit diferent a partir de la treva de Nadal de 1914, durant la primera guerra mundial, quan soldats alemanys i britànics van decidir aturar el foc en els dies previs al dia de Nadal. "Hauria de ser la història més explicada del món", ens diu sobre la història d'una cançó que acaba cantant que "mai més cap poderós ens durà a l'escorxador a matar-nos entre iguals".


 
El nou treball de Fuentes, produït per Bernie Sànchez i gravat a La Mansió del Rock, es podrà sentir en directe el proper 21 d'abril a l'Ateneu l'Harmonia de Sant Andreu i el 28 d'abril a l'espai Tarambana de Cardedeu, en el que seran els concerts de benvinguda del nou disc.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pol Fuentes, estrenes, Embranzida

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.