Estrena

Estrenem el nou videoclip de La Clandestina, una oda a la llibertat

El grup de Cambrils presenta el seu tema "Lliure" en forma de videoclip

La banda acaba de publicar 'La força d'un instant'

| 27/03/2018 a les 11:00h

La Clandestina
La Clandestina | Arxiu de l'artista
A Enderrock.cat avancem "Lliure", el nou senzill de La Clandestina que és la carta de presentació del seu primer disc, La força d'un instant (autoeditat, 2018). Es tracta d'un tema festiu i alegre que narra la història de dos joves que volen estar junts i que finalment es decideixen a fer el pas. El single arriba acompanyat d'un videoclip rodat al poble que els ha vist néixer, Cambrils (el Baix Camp).



El cantant del grup, Albert Recasens, ens explica: "El tema va sobre aquella lluita interna que tots tenim entre el cor i la raó. Fem referència a la llibertat interna d'un mateix quan s'allibera de tot el que el cohibeix. Al final la vida és arriscar-se".

Recasens afegeix: "El videoclip va ser la primera presa de contacte que vam tenir amb gent que no formava part del grup. Vam fer una convocatòria a Cambrils i ens vam exposar davant la gent per primer cop. Hi va col·laborar molta gent de manera desinteressada i els estem molt agraïts. Està gravat al nostre poble perquè volíem que la nostra primera experiència vital fos amb gent de casa". 

La Clandestina va presentar el passat 23 de març el seu primer llarga durada. Sota el nom de La força d'un instant, el grup provinent del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre presenta deu noves cançons amb la voluntat de reivindicar l'altra cara del món de la nit.

El grup sosté que la festa és una de les grans protagonistes de la nit, però que aquesta també guarda els moments més tendres, personals, íntims i salvatges. Històries personals que passen entre la multitud, acompanyat d'amics i on moltes vegades les emocions se segueixen vivint quan torna a sortir el sol. La força d'un instant narra històries que la gent sentirà com a seves per la quotidianitat que contenen. De fet, Albert Recasens assegura també: "El disc és un cant a les ganes de viure i no hi ha cançons tristes. L'hem volgut vestir de sentiments, emocions alegres i amb el positivisme que ens caracteritza".

Tot i ser una formació emergent, el grup està format per músics amb una dilatada experiència amb amics comuns en altres bandes de renom. Així, La Clandestina ha tingut la col·laboració d'un bon grapat de músics consolidats com Joan Garriga de La Troba Kung Fú o Oski Jah de Zulu 9.30.

La Clandestina presentarà el seu directe a Reus aquesta primavera. Un marc incomparable per al grup que oferirà per primer cop els seus temes en directe, d'altra banda, a Cambrils també hi actuaran al setembre. Properament anunciaran noves dates de concerts.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, estrena, Joan Garriga, La Clandestina

COMENTARIS

La Clandestina

paqui romero, 28/03/2018 a les 00:36

Muy bien chicos! Me ha gustado mucho vuestro primer disco. Seguro que os va a ir muy bien!
Mucha suerte!!!!

la clandestina

Anònim, 28/03/2018 a les 10:01

gran grup amb gran futur. fenòmens

Molt guay!

Terres de l'Ebre, 28/03/2018 a les 21:06

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Vinga endavant!!! Molt bé nois!

Lliure

Anònim, 13/01/2019 a les 23:40

Simplement m'agraden molt!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.