Estrena

Estrenem «Hem fet un hort», la nova llavor musical de Dàmaris Gelabert

La cantant de música familiar estrena la segona cançó del seu nou disc 'Naturalment'

Els 50 videoclips infantils més vistos de la història

| 03/04/2018 a les 11:00h

Dàmaris Gelabert
Dàmaris Gelabert | Clara Ruiz
Dàmaris Gelabert suma una nova cançó a la seva trajectòria com a cantant familiar. La peça que estrenem avui és la segona del seu nou disc, Naturalment (Totsona, 2018), en el qual es combina rock, rumba i fins i tot bossa nova i que presentarà el divendres 6 d'abril. La producció i els arranjaments són obra del músic Àlex Martínez, i han col·laborat al disc artistes com David Soler, Gabriel Amargant, Joan Rectoret i Arnau Figueres.



"Hem fet un hort" és un crit de respecte a la natura que descriu el procés de conrear el camp, des de plantar les llavors fins a veure créixer les plantes i gaudir de l'olor de la terra mullada. Hi apareixen eines per conrear i, per descomptat, les protagonistes de la cançó són verdures com els naps, els tomàquets i els pebrots. Gelabert la defineix com "un crit optimista a la vida prop de la natura", per aprendre a gaudir dels moments que ens ofereix. 

Altres cançons del disc són "Comença l'estiu", "Fruites i verdures" i "Sóc ric", que ja es poden escoltar. Les temàtiques encarades en aquest nou treball van des de l'educació en el menjar saludable fins a escoltar la gent gran o respectar els animals. Si voleu veure l'artista infantil ben aviat, la tindreu al Tradicionàrius de Gràcia els dies 7 i 8 d'abril presentant Naturalment.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Dàmaris Gelabert, nens, estrenes, Naturalment, infantil, música familiar

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.