estrenes

Quan Meïa somia en Lou Reed

La cantant manresana estrena la cançó "Stranger Things" del seu nou EP, que es publica aquest divendres

| 26/04/2018 a les 11:22h

Meïa
Meïa | Arxiu artista
La cantant manresana Meïa presenta aquest divendres 27 d'abril el seu nou EP, Mülzien 25 (Picap, 2018). Abans, però, a Enderrock.cat estrenem una de les cançons que el componen, "Stranger Things". El segon avançament reelabora la reflexió que ja havia fet amb el primer, "Sueños", que ja té videoclip i on afirma: "La posibilidad es un prisma que nos invita a soñar". La cançó parla de les possibilitats que poden aparèixer a partir de la màgia de la vida.

 
Meïa fa broma sobre el fet que la cançó no té res a veure amb la sèrie Stranger Things, tot i que expressa que la màgia que hi ha a la lletra del nou tema és més blanca que la de la sèrie. A més, també explica que és una manera d'explicar la màgia de la música, font d'inspiració per a ella.

Després de l'àlbum Lighthouse (Picap, 2017), la manresana Mireia Izquierdo torna amb un EP de títol oníric, Mülzien 25. Resulta que en un somni que Meïa va tenir, li apareixia Lou Reed i conversaven sobre què havia de fer ella amb la seva carrera professional, i Reed li deia que no es preocupés. Just després el rocker de Nova York va formular una paraula semblant a "Mülzien 25" i Meïa, en despertar-se, va decidir que el seu nou treball discogràfic es diria així.

El més curiós, segons Meïa, és que dos dies abans del somni ella va penjar a les xarxes socials un vídeo dedicat a Lou Reed per l'aniversari de la seva mort donant-li les gràcies "per la seva màgia". D'aquesta manera, ella interpreta el nom del disc com un regal de Lou Reed. El nou EP de Meïa ha estat produït per Dani Vega (Mishima, Sr. Canario), que també n'ha fet la instrumentació.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Sueños, Meïa, Stranger Things, Lou Reed, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.