Estrena

Guillem Roma, quotidià i profund en el seu nou videoclip

Estrenem el clip de "Roba estesa", la segona cançó del seu darrer disc, 'Connexions'

| 03/04/2018 a les 12:30h

Guillem Roma
Guillem Roma | Arxiu de l'artista
A Enderrock.cat avancem el nou videoclip de Guillem Roma. És el cinquè clip del seu darrer disc, Connexions (Sulawesi Records, 2017), i concretament arriba just un any després de l'estrena de l'àlbum. En aquest cas el cantautor manlleuenc posa imatge i moviment a "Roba estesa", el segon tema del disc, amb la participació especial de Joan Garriga.



L'amor, el ball i la natura són el fil conductor d'aquest videoclip, amb diferents històries en les quals joves, avis i animals són els protagonistes. Roma explica de primera mà la seva experiència amb aquest treball: "Gravar aquest videoclip ha estat una festa. En el pla logístic i de calendari ha estat un dels més costosos, però també ha estat un dels més divertits, tant per l'equip de persones que hi ha davant i darrere, com perquè a cada escena ens ho hem passat d'allò més bé".

Les diferents escenes són una celebració de les coses senzilles i humils. La cançó està dedicada a totes aquestes petites coses que ens envolten i que normalment no costen gaires diners, que, segons Guillem Roma, "són les que sovint donen màgia i sentit a la vida". En aquest cas, el cantautor utilitza la roba estesa com a bandera per representar el benestar de la quotidianitat. Tal com explica el músic osonenc: "La roba estesa dona color als carrers, és en el més quotidià del nostre dia a dia. Es mou amb el vent i la trobem a tot arreu, especialment als barris humils on no hi ha espai per estendre a dins. És com una mena de símbol que genera una connexió de moltes coses".

Havent fet recentment més de setanta concerts, a Roma l'espera una primavera plena de cites que el duran a pobles com Balsareny, Roda de Ter (al festival En Cant) o Arenys de Mar (al cicle Essencials). Sobre el transcurs d'aquest any de gira, el músic conclou que l'acollida del disc "està sent brutal i notem molt aquestes connexions en directe; per això la roda no para i ja estic pensant en nous projectes que arribaran molt aviat".

Guillem Roma durant el rodatge del videoclip. Foto: Josep Maria Roma

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Guillem Roma, videoclip, estrena, Connexions

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.