estrenes

La festivitat electrònica del nou videoclip d'Urra

Estrenem el videoclip de «Volem», single de l'últim disc del grup berguedà

| 06/04/2018 a les 11:00h

Urra
Urra
El rock electrònic d'Urra va començar a fer-se sentir l'any 2010, i des de llavors han estat dos els discos que han publicat: Colores (RGB Suports, 2012), i avui surt Volem (RGB Suports, 2018). Precisament d'aquest últim treball n'estrenem a Enderrock.cat el videoclip del single que du el mateix nom. Amb un joc de llums i colors al ritme de les sinergies elèctriques i ballables de la banda, us convidem a deixar-vos endur per la seva energia.



El grup berguedà, que va participar a l'última edició del concurs Sona9 i van aconseguir arribar a les semifinals, ha fet alguns canvis de llavors ençà. La formació que es veu al clip no coincideix amb l'actual, que s'ha reformulat i ha passat a quedar en trio. Roger Coll, Cesc Ginestà i Roger Orriols (també membre de Nyandú) són els que definitivament donaran la cara als concerts.

Al seu primer disc ja mostraven les influències que declaren imprescindibles per als seus temes: Bon Iver, Coldplay, Biffy Clyro i Delorean. En aquest segon disc també introdueixen aquestes referències i afegeixen un toc més pop al repertori.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Urra, rock electronic, Volem, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.