Estrenes

«Nodnol» és la nova aproximació de Marina Herlop al piano

La pianista estrena un nou tema del seu segon àlbum, 'Babasha', que veurà la llum el proper 15 de maig

| 07/05/2018 a les 12:01h

Marina Herlop
Marina Herlop | Pol Rabaque
Marina Herlop torna amb un nou treball discogràfic. La músic de Piera estrenarà el proper 15 de maig el seu segon disc titulat Babasha (Aloud Music, 2018). Mentrestant, i per apaivagar les ganes d'escoltar-la, Herlop presenta en exclusiva a enderrock.cat la cançó "Nodnol".




En aquest nou treball la pianista fa un pas en la seva singular fusió de classicisme i avantguarda i afegeix l'electrònica com un ingredient més que acompanya el protagonisme del piano i la veu. Amb tocs de psicodèlia, des de la sensibilitat i la senzillesa, l'artista  convida a la seva particular atmosfera en aquesta primera mostra del que serà el seu nou disc.

El treball ha estat mesclat i produït per Borja Ruiz i masteritzat per Martin Korth i Mandy Parnell, conegut per la seva feina amb grups com Chemical Brothers i Depeche Mode. Després del seu primer àlbum, Nanook (Instrumental Records, 2016), el debut de Herlop produït pel segell de James Rhodes, la pianista ha mostrat el seu repertori per ciutats de tot l'Estat espanyol i en cicles catalans com el Pedrera ArtLab. La primera cita on es podran sentir les noves cançons serà el 3 de juny al Primavera Sound de Barcelona.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, estrenes, Nodnol, Marina Herlop

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.