festivals

Quins seran els últims concerts de l'Strenes?

Joan Dausà, La Pegatina, Ramon Mirabet i Dyango clausuraran aquesta setmana la darrera edició del festival gironí

La vida en cercles de Paula Valls

| 26/04/2018 a les 10:00h

Joan Dausà
Joan Dausà | Noemí Elías
El Festival Strenes de Girona arriba aquesta setmana al seu final. Després d'un mes amb quasi 30 concerts, el festival afronta la seva última semana amb 7 concerts que clausuraran la quarta edició d'aquest festival dedicat a presentar nous treballs discogràfics, iniciar o finalitzar gires i presentar espectacles inèdits.

Aquesta recta final començarà a les 21 h del divendres 27 amb el concert de la jove Paula Valls, que arriba a l'Strenes per cantar per primer cop els temes del seu primer disc, I am (Satélite K, 2018), que haurà sortit aquell mateix dia. També el divendres, a les 22 h, la reivindicació festiva de La Pegatina serà a les escales de la Catedral de Girona per estrenar, per primer cop a Catalunya, les cançons del seu nou disc, Ahora o nunca (Warner Music, 2018).



L'endemà, dissabte 28, serà el torn del veterà Dyango, que a les 21 h actuarà a l'Auditori de Girona oferint l'únic concert a Catalunya d'aquest any. Una hora més tard, a les escales de la Catedral de Girona, Ramon Mirabet presentarà per primera vegada les cançons del seu tercer disc, que sortirà properament. A l'acabar el concert, i dins la secció Descobertes, el grup Mostassa oferirà la seva fusió de rock, indie i cançó d'autor amb les cançons del seu primer disc, El que vam ser (Delirics, 2017). 

L'endemà, el diumenge 29 a les 12 h, serà el torn del públic familiar amb El Pol Petit, que serà a l'Auditori de Girona per ensenyar les cançons del seu tercer disc, A l'aventura (U98 Music, 2018). Finalment, la quarta edició del festival gironí culminarà amb el retorn de Joan Dausà, que presentarà a les escales de la Catedral el seu nou disc, Ara som gegants (Promo Arts, 2018).

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, El Pol Petit, Mostassa, Ramon Mirabet, Dyango, La Pegatina, Joan Dausà, Paula Valls, Strenes, actualitat, festivals, strenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.