Videoclip

El videoclip de Mascarats que homenatja els «herois de l'1 d'Octubre»

Al clip hi apareixen Jordi Borràs, Gabiel Rufián, Mireia Boya, Montse Venturós, Joan Coma i representants d’organitzacions a favor de la República

| 22/05/2018 a les 13:30h

Fotograma del videoclip de Mascarats
Fotograma del videoclip de Mascarats
Vinguts de la Sènia, Mascarats presentaven el passat mes de març el seu darrer videoclip, titulat "Els carrers seran sempre nostres", un homenatge a tots els "herois anònims" que van fer possible l’1 d’Octubre i les posteriors grans mobilitzacions contra un estat opressor.


Els escenaris del videoclip són diverses localitzacions que han estat simbòliques per al país durant els darrers mesos, com ara el pavelló firal de la Ràpita, on es van produir càrregues policials l'1 d'Octubre. D'altra banda, al videoclip també hi surten cares conegudes que han representat els últims fets viscuts: des de Jordi Borràs fins a Gabiel Rufián, Mireia Boya, Montse Venturós, Joan Coma, o representants d’organitzacions juvenils com Arran i les JERC, Universitats per la República o la Plataforma per la Llengua, persones implicades als CDR, l’ANC i Bombers per la República.

Mascarats és un grup que combina el reggae amb els ritmes més contundents del rock. La formació es caracteritza sobretot per les seves lletres potents i reivindicatives, amb les quals creen alhora un ambient festiu als directes. L’any passat van enregistrar el primer disc d'estudi amb el nom Trencarem l’imaginari (autoeditat, 2017), un treball fet amb calma i a consciència, amb una llarga preproducció. Properament engegaran una gira per portar aquest darrer àlbum als escenaris.
 

Cartell de la propera gira de concerts de Mascarats. Foto: Arxiu del grup

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Mascarats, videoclip, actualitat, 1 d'octubre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.