Actualitat

El Concurs Sons 2018 tanca avui el període d'inscripcions

Avui s'acaba el termini de presentacions

| 31/05/2018 a les 16:47h

Balkan Paradise Orchestra són les darreres guanyadores del Concurs Sons de la Mediterrània
Balkan Paradise Orchestra són les darreres guanyadores del Concurs Sons de la Mediterrània | Matthias Peyerl

La convocatòria de l'onzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània, adreçada als grups i solistes que renovin la música d'arrel, està oberta des del mes de març. S'hi poden presentar propostes fins avui registrant-se a www.concurssons.cat. Els quatre finalistes actuaran a la final en directe a la Fira Mediterrània de Manresa.

El Centre Artesà Tradicionàrius, el Grup Enderrock, la Fira Mediterrània de Manresa i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya convoquen l'onzena edició del Concurs Sons de la Mediterrània. El certamen està obert als grups o solistes emergents que presentin propostes de folk i música d’arrel de la Mediterrània.

Qui hi vulgui participar haurà de presentar un mínim de quatre peces, originals o versions, registrant-se al web www.concurssons.cat i facilitant les dades del grup a l’apartat ‘Inscripcions’, tot fins que acabi el dia d'avui.

De totes les propostes rebudes, el jurat n'escollirà quatre, que actuaran a la final en directe el dijous 4 d'octubre a la 21a Fira Mediterrània de Manresa. En el transcurs de la mateixa Fira es donarà a conèixer el guanyador del concurs, que obtindrà la gravació d'un disc en un estudi professional, una campanya de publicitat a la revista Enderrock i el web Sons de la Mediterrània, i la contractació a destacats festivals i cicles al llarg de l'any 2019 com el Tradicionàrius, la Fira Mediterrània, el Circuit Folc, el Música a la Vila del Vendrell, el PortalBlau de l'Escala, el FIMPT de Vilanova i la Geltrú i el Projecte Ethno Catalonia de Joventuts Musicals de Catalunya.

Tant el festival FIMPT de Vilanova i la Geltrú com el Projecte Ethno Catalonia de Joventuts Musicals de Catalunya s'han afegit enguany com a col·laboradors del concurs. A més, els grups inscrits tindran l'opció de realitzar una estada formativa de producció d'una jornada durant el mes de setembre per treballar –amb un especialista designat per l'organització– la seva implantació a l'escenari, la presentació en directe, etc.

Arxivat a: Enderrock, Concurs Sons 2018, Sons de la Mediterrània, concurs, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.