Festivals

La quadricula de l'Eixample es mou amb el Tangent

La segona edició del festival comptarà amb 23 propostes multidisciplinars que tindran lloc del 22 de juny al 26 de juliol

| 18/06/2018 a les 16:30h

Ginestà formen part de la programació Festival Tangent
Ginestà formen part de la programació Festival Tangent | Arxiu del grup
El Festival Tangent arriba a la segona edició amb noves propostes culturals que tindran lloc del 22 de juny al 26 de juliol a sis centres cívics del Districte de l'Eixample de Barcelona. El certàmen torna amb 23 propostes multidisciplinars provinents de diferents àmbits com la música, el circ, la dansa, el teatre i altres formats que fusionen diverses disciplines escèniques. El districte de l'Eixample proposa un conjunt d'espectacles gratuïts amb artistes i companyies de renom i d'altres que s'estan fent un lloc dins del panorama cultural català.

En l'apartat musical, passaran pel festival durant les cinc setmanes de duració grups com Pescaítos Flamenco Quartet; grup que combina la música d'Erick Satie amb el flamenc, Ginestà; una jove banda del barri de Sant Andreu que fusiona la música d'autor i la cançó protesta, l'Orchestra Fireluche; projecte musical que explota els instruments de joguina i els objectes reciclats i la Monique Makon & The Soul Titoo's; grup de versions d'artistes clàssics com Aretha Franklin o Nina Simone. El festival tancarà la seva segona edició amb Les Filomenes fent versions de cançons tradicionals i reivindicatives catalanes. Tots els concerts del Festival Tangent seran gratuïts.
 

Cartell promocional del Festival Tangent Foto: Foto d'arxiu del festival

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, Festival Tangent, Barcelona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.