festivals

Cap de setmana d'infart a Vilanova i la Geltrú: arriba El Tingladu

Fins a 20 grups, entre els quals Ju, La iaia i Zoo, actuaran al festival que comença aquest dijous

| 19/07/2018 a les 13:00h

Imatge il·lustrativa
Arxiu Tingladu
La comarca del Garraf s'ha llevat avui sabent que aquest cap de setmana serà d'infart. El municipi de Vilanova i la Geltrú inicia la tongada de directes que configuraran el Tingladu 2018 amb una nit que comprendrà teatre, circ i música a dojo. L'espectacle CLAP! dels penedesencs Sidral Brass Band obrirà la tarda, i els seguiran Intana, la poesia musicada d'Ovidi4 i el grup vilanoví Copa Lotus, guanyador del Sona9 2013 i que tocarà els temes del seu darrer disc, Batxillerat nocturn (RGB Suports, 2016).

Però això només serà el principi, divendres 20 de juliol el rap i l'electrònica seran els protagonistes del gruix de la programació. Des de Gurb, la cantant de soul i r'n'b Ju obrirà la nit i les valencianes Pupil·les continuaran la festa amb el seu contingut feminista. Posteriorment, els andalusos SFDK (Siempre Fuertes De Konsciencia) faran de les seves a ritme de rap i Zoo pujaran a l'escenari d'El Tingladu per tercera vegada, enguany amb cançons estrenades recentment. L'endemà, dia 21, Pau Vallvé, Joan Miquel Oliver i els madrilenys Jardín de la Croix seran el preludi als directes de La iaia i Xavi Sarrià

Diumenge no serà dia de descans, ja que l'organització del festival té programats els concerts de Judit Neddermann, Caritat Humana i Gertrudis, així com un bona traca final amb Txarango i Miquel del Roig, que és ja un habitual del festival.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Gertrudis, Zoo, festivals, Tingladu, Ju, La Iaia, Vilanova i la Geltrú

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.