Actualitat

Totes les cançons de l'alguerès Pino Piras ja disponibles a internet

Inaugurat un web amb tots els temes enregistrats per un dels cantautors referencials de la música en català a l'illa de Sardenya

A l'Alguer hi ha un barber que canta

| 03/09/2018 a les 15:00h

Pino Piras
Pino Piras | Arxiu Pinopiras.it
Ja és possible escoltar totes les cançons que el cantant alguerès Pino Piras va enregistrar, tant les 28 que va donar a conèixer en els diferents discos que va publicar com les 19 inèdites que s’han trobat.

L’accés a aquest fons és possible gràcies a la delegació de l’Alguer de l’Institut d’Estudis Catalans, que ha treballat en col·laboració amb el municipi de l’Alguer i la Fondazione Alghero, i ja és accessible a través del portal Pinopiras.it

El portal es completa amb una petita galeria que recull tant vídeos com fotografies del cantant. Piras, considerat el cantant alguerès més genuí, també va conrear la poesia i el teatre i és l’autor que més ha animat, inspirat i caracteritzat la producció literària en alguerès durant els anys 70 i 80. Pino Piras va morir el 1989 a Sàsser quan només tenia 48 anys.

A la presentació del portal, la setmana passada, hi van participar el síndic de l’Alguer Mario Bruno i els membres de l’IEC Antoni Torre i Francesc Ballone.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, L'Alguer, Pino Piras

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.