Videoclip

La perseverança sense por de Pinan 450f

Estrenem el videoclip d'"El arte de aprender", un cant a la necessitat de viure sense por

La proposta del raper es desenvolupa a través de llengües com l'àrab, el castellà i el català

| 06/09/2018 a les 10:30h

Pinan 450f
Pinan 450f | Arxiu artista
El de Pinan 450f és un rap obert al món, on diferents racons de la Mediterrània es troben. En la música del grup impulsat per Adnan Fassi, el dàrija (dialecte marroquí de l'àrab), el castellà i el català convergeixen en un projecte que, amb tres anys a l'esquena, ha estat recentment quan ha publicat el seu primer àlbum.

Vida (Mediterrànima Records, 2018) pretén mostrar la filosofia i cultura urbana a través de lletres amb una alta càrrega de consciència social. Després de diversos directes per Catalunya, ara Pinan 450f continua amb ganes de rapejar i estrena el videoclip de la cançó d'"El arte de aprender", l'últim tema del seu darrer disc.


Segons el mateix Adnan Fassi, aquest clip té la intenció de "valorar la senzillesa" i de mostrar la necessitat que tenim de "desconnectar sense aturar-nos, de gaudir de les contradiccions, de viure sense por i de perseverar en les conviccions". En aquesta crítica al consumisme absurd i la naturalesa efímera de les petites coses que omplen de vida els nostres dies, Pinan 450f vol obrir una finestra d'optimisme i motivació per créixer aprenent. 

La formació d'Adnan Fassi ha col·laborat amb artistes catalans de l'escena del rap o el soul, com Homes Llúdriga o Marga Mbande, i des de llavors ha omplert la seva agenda de concerts. El podreu veure en directe el proper 21 de setembre a Llinars del Vallès i el 6 d'octubre a Barcelona, en el marc del Festival Perifèria Beat.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, El arte de aprender, Pinan 450f, videoclip, estrena, Vida, rap, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.