Sona9

Avui el Sona9 aterra al Mercat de Música Viva de Vic

A la capital osonenca s'hi farà la penúltima semifinal del concurs

Hi competiran Ushanka, Monxos i Novembre Elèctric

Les 8 claus del Mercat de Música Viva de Vic

| 15/09/2018 a les 08:00h

Semifinalistes Sona9 2018
Semifinalistes Sona9 2018 | Arxiu
Les semifinals del concurs Sona9 són a la recta final. Aquest dissabte 15 de setembre tindrà lloc la tercera semifinal a la plaça dels Màrtirs de Vic, en el marc de la programació del Mercat de Música Viva de Vic. Els tres grups que hi participaran són Monxos, Novembre Elèctric i Ushanka.

A les 18 h comença el concert amb Ushanka, un quintet barceloní que, malgrat definir-se en el pop, inclou sons en el seu repertori tant de folk com de funk o reggae. Aquest grup d’amics, després de dos anys plegats tocant, arriben a la semifinal a Vic gràcies al vot popular.
 

Els pren el relleu a les 18.45 h el duet convertit en quartet Monxos. La formació de Pollença (Mallorca) es mou entre el power-pop i el rock progressiu i, tot i que el seu primer disc, Multivers (Runaway Records, 2017), va sortir l’any passat, els avala en la seva carrera el seu pas per bandes com Top Models, Very Pomelo, Paul Collins, Marga Rotger o The Soul Diggers.
 

Per acabar la jornada, a les 19.30 h puja a l’escenari el quintet semifinalista Novembre Elèctric amb el seu pop valencià. Influenciats per la música de la terra i per grups internacionals com Radiohead o Coldplay, Novembre Elèctric ve trepitjant fort des de l'inici. Amb el seu primer treball discogràfic, Intacte (Mésdemil, 2014), va ser premiat com a millor disc pop als Premis Ovidi. Enguany presenta el seu tercer àlbum, Quart minvant (Primavera d’Hivern, 2018).
 

Quatre concerts semifinals
Aquesta semifinal se suma a les dues anteriors en què han competit Sandra Bautista, Maravint i Plou el 30 d’agost al Festival Acústica i Va!, L’Home Brut i Menut a les Festes de Santa Tecla aquest divendres 14 de setembre. Així doncs, després de l’actuació al Mercat de Música Viva de Vic, només queden per concursar Cabot, L’Home Invent i Pubilles Ninja, que actuaran el divendres 21 de setembre al Festival BAM de les Festes de la Mercè de Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, Novembre Elèctric, actualitat, Monxos, Ushanka, Mercat de Música Viva de Vic, Sona9 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.