Estrena

Jorra i Gomorra ens fan un màster de com revisitar una primera cançó

Estrenem "Badam", una de les cançons del seu nou EP, 'Manacor EP', que es publicarà el proper 5 d'octubre

| 28/09/2018 a les 11:00h

Jorra i Gomorra
Jorra i Gomorra | Camelia López
Com tenir l'ànim adequat per tornar a la primera cançó de la primera maqueta, regravar-la i que surti un hit com el que avui estrenen Jorra i Gomorra. Els manacorins fan honor al seu lloc de naixement amb l'EP que publicaran el proper 5 d'octubre i que han titulat A Manacor (Bubota, 2018). "Badam" és una de les cançons renovades del cançoner de Jorra Santiago, que s'incloïa als primers cassets autoeditats i que ara amb aquest EP tornen a revisitar.


La força en directe de "Badam" és un dels motius pels quals la cançó s'ha tornat a incloure a la nova referència dels balears. A més la humanitat de la lletra, que parla d'un tema tan universal com és la relativització de la pròpia existència, també el fa apte per qualsevol any, dècada o mil·lenni, rock galàctic i costumista en estat pur.

Les cançons d'aquest nou EP han estat gravades, igual que el seu primer disc, Música sèria (Bubota / Indian Runners, 2017), als Estudis Favela per Pep Toni Ferrer i Michael Mesquida i serviran perquè el quartet s'embranqui ben aviat en una gira per la península. Aquests concerts cohesionaran la nova formació, que a la banda formada per Jorra (guitarra), Carlos Óscar Gómez (guitarra) i Daniel Héctor Gómez (bateria) hi suma Biel Riera al baix.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Badam, Manacor EP, estrena, Jorra i Gomorra, EDR Balears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.