estrenes

Torna el mètal contestatari de Siroll amb «Doble o res»

Estrenem el segon avançament del nou disc del grup, que veurà la llum el proper 19 d'octubre

Concert Female Metal Voices a la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat

| 11/10/2018 a les 11:00h

Siroll!
Siroll! | Arxiu grup
Contra el silenci davant els mals de la societat, Siroll! no queda impassible i contraataca amb un nou treball discogràfic, Doble o res (autoeditat, 2018), un àlbum de mètal que el grup de la Catalunya Central llançarà el proper 19 d'octubre. Combativa i amb ganes de no callar-ne ni una, la formació ens avança el tema que dona nom al disc.

Aquesta cançó és la responsable del nom de la quarta referència de la banda i també l'encarregada d'aportar una nova proclama a favor de la llibertat per tal "d'evitar que ens deixem vèncer per totes aquelles trampes amb què la societat, de mica en mica, et va sotmetent", afirmen els membres de Siroll! Davant tot el més nociu que contamina el sistema, el grup explica que cal jugar fort: o apostes doble per subvertir el que no t'agrada, o no apostes per res. 


Els cinc components del grup situen el seu nou disc, a punt d'estrenar, com una crítica sense compassió contra "la intolerable violència masclista que ens colpeja cada dia, la màfia política que ens saqueja, els mitjans afins a la manipulació i la mentida, i contra el feixisme imperant". En la línia dels seus treballs anteriors, Predica el mal (autoeditat, 2012), Aniquilació (autoeditat, 2013) i Més llenya! (Blood Fire Death, 2015), aquest nou àlbum cultiva un mètal que beu de grups com Pantera, Soziedad Alkoholika, Sepultura o Serpentine Dominion. A més, per a l'enregistrament de Doble o res, la banda ha tingut el suport d'AXtudio, així com la incorporació de dos membres més, el guitarrista Dani i el baixista suec Thomas. 

El primer concert de presentació de Siroll! serà el mateix dia de la sortida del disc, el 19 d'octubre, a La Bàscula de Barcelona, amb la companyia de MitrofanX i Ground. També passaran per la sala Stroika de Manresa el 9 de novembre amb Blaze Out i Pánico al Miedo
 

Siroll! Foto: Arxiu grup

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, metal, estrena, Doble o res, estrenes, Siroll!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.