Estrenes

Ramon Aragall se supera amb «Punt i a part»

El nou tema que estrenem avui de l'artista barceloní ens parla de la superació

'Kamikaze' es publicarà el 19 d'octubre

| 08/10/2018 a les 10:45h

Ramon Aragall
Ramon Aragall | Arxiu de l'artista
Ramon Aragall fa anys que trepitja escenaris d'arreu donant ritme i vitalitat a diversos projectes amb les seves baquetes. Ha tocat la bateria en grups tan reconeguts com Els Amics de les Arts o Dorian, i des de fa tres anys ha decidit engegar el seu projecte en solitari. Perfil (DiscMedi, 2015) va ser el seu primer disc, i ara el músic barceloní està preparat per presetar-nos un nou treball, Kamikaze (DiscMedi, 2018), que veurà la llum el 19 d’octubre.

Avui a Enderrock.cat estrenem el que serà el cinquè tema del disc, “Punt i a part”. La cançó batega un ritme electrònic, combinat amb l’intimisme i la calidesa de la veu d’Aragall, que ens parla de la superació i d’enfortir-se davant les adversitats. “El tema va d'encarar allò que ens fa mal com una prova vital que, al final, ens fa millors”, resumeix l’artista.


Kamikaze (DiscMedi, 2015) s’erigeix, doncs, com un àlbum ple d’emocions amb “melodies aspres i lluminoses” que el músic utilitza per parlar d’històries sobre el que volem ser i no aconseguim, sobre les paraules que callem i les llàgrimes que amaguem. Els propers concerts d'Aragall són a L'Hotel de Matadepera (22 de novembre) i a la sala barcelonina Razzmatazz 3 (14 de desembre).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Ramon Aragall, Dorian, Els Amics de les Arts, Razzmatazz 3, Punt i apart

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.