Actualitat

Vols formar part de la Fira Mediterrània 2019?

Fins al 4 de març hi ha temps per enviar les propostes artístiques que optaran a participar al certamen manresà

| 09/01/2019 a les 11:00h

Fira Mediterrània de Manresa
Fira Mediterrània de Manresa
La Fira Mediterrània de Manresa ha obert aquest dimarts 8 de gener la convocatòria artística per a l'edició d'aquest any 2019. Fins al 4 de març hi ha temps per presentar les propostes, que han d'estar relacionades amb la cultura popular o amb les músiques del món i el folk. L'edició d'enguany se celebrarà del 13 al 13 d'octubre.

La música, la dansa, les arts visuals, el circ i el teatre són algunes de les disciplines que s'hi poden presentar. Els requisits que es tindran en compte a l'hora de ser seleccionades són la qualitat i interès artístic, l'encaix amb els eixos programàtics de la Fira, el caràcter d’estrena absoluta, a Catalunya o a l’estat espanyol, recorregut potencial de la proposta, interès mostrat cap a la Fira com a espai de trobada i la possibilitat de fer més d’una actuació per facilitar el visionat per part dels professionals acreditats.

Per tenir tots els detalls sobre la normativa de participació artística, podeu accedir aquí.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Fira Mediterània, actualitat, Manresa, convocatoria

COMENTARIS

Tipus de propostes

Anònim, 10/01/2019 a les 10:42

Bon dia, entenc que les propostes per a la fira haurien de ser músiques del món o de tall tradicional, exclusivament? Ha de ser música tradicional d'aquí o pot ser d'altres llocs del món? Salutacions

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.