Actualitat

Tens una cita amb Jordi Batiste a l'Arts Santa Mònica

L'acte es realitzarà el 14 de març amb motiu de l'exposició "Si mireu el vent d'on ve. 50 anys del Grup de Folk"

| 11/03/2019 a les 17:00h

Jordi Batiste
Jordi Batiste | Xavier Mercadé
El pròxim dijous 14 de març a les 18.30 h tens una cita amb Jordi Batiste a l'Arts Santa Mònica. En el marc d'aquesta trobada, el músic realitzarà un concert exclusiu i repassarà la seva trajectòria musical, així com també reflexionarà sobre l'escena musical de la ciutat de Barcelona. La conversa, que conduirà el gerent de la revista Enderrock, Jordi Novell, forma part dels actes vinculats a l'exposició Si mireu el vent d'on ve. 50 anys del Grup de Folk, que repassa la curta però intensa trajectòria del grup.

Jordi Batiste, que va ser membre de la formació, té una relació molt estreta amb aquesta exposició, ja que a més de ser-ne un dels protagonistes també ha creat totes les il·lustracions que hi apareixen. Per això, l'artista posarà veu i guitarra a algunes cançons indispensables del seu recorregut com a músic en formacions com Els 3 Tambors, Màquina! i Ia & Batiste

L'exposició, que celebra els 50 anys del grup que va marcar les bases del panorama del rock i el folk catalans, romandrà oberta fins al diumenge 24 de març al mateix centre Arts Santa Mònica.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Jordi Batiste, Arts Santa Mònica, Grup de Folk, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.