EDR Balears

Les portes de l'estiu festivaler a les illes

Repassem les cites que obren la temporada de concerts a l'aire lliure

| 05/05/2019 a les 10:00h

Tonina Saputo
Tonina Saputo | Arxiu de l'artista
De mica en mica els dies es van tornant més lluminosos i les peces d'abric van quedant més al fons de l'armari. Això és senyal que l'estiu s'acosta i, amb això, també l'època de concerts a l'aire lliure. A les Balears l'agenda musical més estiuenca comença a prendre forma, i ja trobem una gran quantitat de festivals que auguren una bona temporada. 

Mallorca Live Festival
10 i 11 de maig
La més matinera de les cites musicals de les Balears és la que se celebra al recinte de l'antic Aquapark de Calvià (Mallorca). La setmana vinent no hi haurà temps per al descans, perquè hi ha programats els directes de grups illencs com Dinamo, Jorra i Gomorra, Lava Fizz i Ombra. Pel que fa a formacions provinents de l'estat espanyol també hi passaran La M.O.D.A., Vetusta Morla i Amaia, i representaran el vessant internacional JamiroquaiThe VaccinesTwo Door Cinema Club i Laurent Garnier.

Formentera Jazz Festival
Del 6 al 9 de juny
El gènere del jazz serà el protagonista a l'illa de Formentera durant els primers bocins del mes de juny, concretament del dia 6 al 9. La cinquena edició del festival, a més de continuar sent gratuïta, acollirà en diversos escenaris les actuacions de músics com Tonina Saputo, Perico Sambeat i Max Holm Trio, entre molts més. Iniciativa del músic i productor Maxwell Moya, aquesta cita es vertebrarà amb concerts d'artistes tant emergents com veterans, tant internacionals com locals. 

Cul de Sac
Del 7 al 9 de juny
A Palma no s'estan de presentar noves propostes. El Cul de Sac 2019, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny al Museu d'Art Modern i Contemporani Es Baluard, compleix quatre anys de vida. Encapçalen el festival de música i art experimental artistes internacionals com Zu i Thurston Moore, així com les formacions locals de Tano!, Gahra, Zulu Zulu i Za!, entre molts altres.

Es Claustre
Tot i no ser una cita puntual, la programació d'Es Claustre és un indispensable de l'activitat cultural de les Balears durant la temporada de calor. Per aquest mes de maig l'espai menorquí inicia la tongada estiuenca amb un directe dels mallorquins Zulu Zulu. El 18 de maig serà Dani Orviz qui oferirà una actuació, i el 24 del mateix mes tocarà a Joan Garriga pujar a dalt de l'escenari.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Es Claustre, Mallorca Live Festival, concerts, festivals, Cul de Sac, Formentera Jazz Festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.