Festivals

El Paupaterres, un festival per a tothom

The New York Ska Jazz Ensemble i Oques Grasses seran alguns dels plats forts de la cita, que arriba a la XXI edició

| 20/06/2019 a les 12:30h

Oques Grasses actuaran al Paupaterres la nit del divendres 12 de juliol
Oques Grasses actuaran al Paupaterres la nit del divendres 12 de juliol | Gerard Mercadé
Arriba una nova edició del festival Paupaterres, celebrat en plena fervor estiuenca i que arriba a la 21a edició aquest any. La població de Tàrrega ha vist créixer aquesta cita des de l'inici al bar Taverna de Rivendel, fins a convertir-se en un dels esdeveniments indispensables celebrats a les terres lleidatanes.

El Paupaterres, que se celebrarà durant els dies 11, 12 i 13 de juliol, ofereix una programació variada amb actes gratuïts oberts a tot el públic. Es tracta també d'un cap de setmana compromès amb la música i el medi ambient, que dedica part de la programació als més petits, amb tot un seguit d'activitats infantils com tallers, música, dansa o jocs tradicionals.

Pel que fa al cartell d'aquesta edició, dijous 11 de juliol actuaran Mabel Flores i Mr. Hide, i  divendres serà el torn de Kapritxo, The New York Ska Jazz Ensemble, Lildami, El Diluvi, Oques Grasses i La Terrasseta de Preixens. Dissabte els concerts seran els d'El Pot Petit, Sandra Bautista, la Cobla Catalana dels Sons Essencials, Balkan Paradise Orchestra, Tremenda Jauría, La Sra. Tomasa i The Targarians.

El dijous l'entrada serà totalment gratuïta i el divendres i el dissabte costarà 5 euros a partir de les 22 h.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Tremenda Jauría, Oques Grasses, La Sra.Tomasa, El Diluvi, Balkan Paradise Orchestra, Paupaterres, festivals

COMENTARIS

Orgullosos!

Anònim, 20/06/2019 a les 17:15

Molt orgullosos de tenir a Tàrrega un festival com el Paupaterres, que, organitzat des del voluntariat i amb pocs recursos, arriba a la 22a edició amb més força que mai! Segur que gaudirem de valent amb tot el que han preparat!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.