Estrenes

Sandra Bautista, la «Trapezista» inesperada

Estrenem la nova cançó de la guanyadora de la darrera edició del concurs Sona9

El setembre publicarà el nou disc, 'Trapezista' (Satélite K, 2019)

| 24/07/2019 a les 19:00h

Sandra Bautista
Sandra Bautista | Arxiu de l'artista
Si hi ha un disc que tenim ganes d'escoltar des de la redacció d'Enderrock, aquest és el de Sandra Bautista. L'artista martorellesenca publica el primer disc després de coronar-se guanyadora de l'última edició del concurs Sona9. A mitjan proper mes de setembre podrem escoltar les noves cançons de la cantautora, però mentrestant ens podem acontentar amb aquest avançament: el de la cançó "Trapezista" que ens concedeix en exclusiva.


La cançó que estrenem, a més, és la que dona nom al disc, tota una declaració d'intencions. Tal com explica Bautista, "la cançó descriu el moment vital en què em trobo: com si estigués a punt de saltar al buit. La sensació d'algú que puja per primera vegada a un trapezi i ho veu tot per primera vegada des de dalt i es balanceja i va d'un costat a l'altre, de la pena a l'alegria".

L'emoció per treure aquest primer avançament és palpable, la jove guitarrista i cantant se sent emocionada que "Trapezista" arribi a orelles de tothom. Recorda que en aquest disc "tan diferent" hi ha treballat "un gran equip" i que el que hi podrem veure és "una cantautora sortint de la zona de comfort, perquè ens hem submergit en estils ben variats", comenta l'artista.

Joventut, talent i una veu dolça i incisiva, això ens ofereix Sandra Bautista a Trapezista (Satélite K, 2019), un disc amb nombroses col·laboracions. Miki Santamaria i Guillem Boltó de Doctor Prats han gravat baixos i vents, també Dani Catena d'Elefantes ha enregistrat les bateries i el guitarrista de confiança de Bautista, Víctor Martínez, també hi ha estat present. Tot sota la batuta de Carlos Manzanares (El Kanka, Pedro Pastor, Muerdo) com a productor. Falta ben poc perquè les cançons inspirades en aquest circ anomenat vida vegin la llum. Estigueu atents. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Trapezista, Sona9, Sandra Bautista, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.