concerts

La pesca del monstre de l'Ebre a la Sidecar

Menut, Gebre, Bacon Radars i Alavedra pujaran a l'escenari de la Sala Sidecar aquest divendres 6 de setembre

| 05/09/2019 a les 10:00h

Carles Blanch, àlies Menut
Carles Blanch, àlies Menut | Juan Miguel Morales
A les profunditats de l'Ebre hi viu una llegenda, un immens silur que mai ningú ha aconseguit pescar i que els habitants de la zona anomenen Monstre de l'Ebre. De monstres, però, no només n'hi ha d'aquàtics. N'hi ha un que no té forma de peix, però que causarà el mateix impacte: és el concert que tindrà lloc a la sala Sidecar el proper divendres 6 de setembre, que reunirà bandes emergents de la Ribera d'Ebre per primer cop a un local barceloní. 

Carles Blanch, l’alter ego de Menut; Aleix Ferrús, cantant de Gebre; Roger Abella, veu a Bacon Radars, i Genís Pena, guitarrista d’Alavedra, són els protagonistes ebrencs d'aquesta cita, i els encarregats de fer reflotar el llegendari Monstre de l'Ebre a través de les seves cançons. 

Els germans cineastes David i Marc Recha (i la música del film de Pau Recha) ja van viatjar en una furgoneta rumb a les terres de l'Ebre a la pel·lícula Dies d'agost (2006), on apareixia aquell animal aquàtic semblant a un peix gat que viu als pantans de Mequinensa i Riba-roja. Ara, en ple 2019, seran quatre músics autòctons d'aquelles riberes que desembarcaran a la sala Sidecar de la plaça Reial de Barcelona per fer rebombori i crear una nova llegenda. Qui els pescarà?
 

Cartell de Monstres de l'Ebre

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Menut, Gebre, Bacon Radars, Alavedra, concert, Sidecar, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.