Estrenes

Arnau Gil i la curiositat honesta de la infantesa

El jove guitarrista egarenc publica l'audiovisual d'"Enyor", inclòs en el primer treball d'estudi

| 23/01/2020 a les 12:30h

Arnau Gil
Arnau Gil | Juan Pirela
Arnau Gil s'ha format com a guitarrista entre el Taller de Músics i el Conservatori del Liceu. Ara fa el salt a l'estudi i proposa un viatge d'autoconeixement i recerca del propi llenguatge en format disc, ja que s'estrena en solitari amb Mecànica Vital (Microscopi, 2019). El treball conté onze cançons que experimenten amb els sons de l'instrument central, la guitarra, entreteixint una sonoritat que va des del rock psicodèlic a les harmonies més simfòniques, i que ens situa en el debat entre tradició i modernitat. 

“La curiositat del nen que encara som ens genera la necessitat de moure’ns, i és aquest moviment el que ens porta des de l'honestedat fins a la sublimació”, afirma el músic. És així com l'artista egarenc descriu el concepte del primer treball, un àlbum valent i ple de propòsits que avui descobreix el primer audiovisual. 


Amb la fusió d'un teclat, un contrabaix, una bateria i la guitarra d'Arnau Gil, el quartet interpreta "Enyor", una de les cançons incloses al disc del músic, gravat i masteritzat a Underpool Studio de Barcelona, un estudi que destaca per la seva aposta pel jazz. L'audiovisual que l'acompanya va estar enregistrat en directe durant el mateix procés de gravació de l'àlbum. 

El músic té previstos dos concerts de presentació de Mecànica Vital, el 8 de febrer a la Jazz Cava de Terrassa i el 9 de febrer a la sala Jamboree de Barcelona. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, rock, jazz, mecànica vital, estrenes, enyor, arnau gil

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.