estrenes

Tenim rauxa i tenim fe

Estrenem "Què tenim?", avançament del nou disc dels mataronins La Coixinera

| 30/01/2020 a les 11:35h

La Coixinera
La Coixinera | Enric Lucena
Amb la veu del conseller de cultura a l'exili, Lluís Puig, recitant Francesc Pujols, i la melodia entranyable de "La Muixeranga" arrenca l'energètica "Què tenim?", avançament del proper disc del grup La Coixinera, que estrenem a Enderrock i Sons de la Mediterrània.



"Què tenim?" és el tema d'avançament del nou disc de La CoixineraTenim i tindrem (Segell Microscopi, 2020). "Es tracta d'una cançó que vam encarregar a l'amic Pau Benítez amb un contingut pactat -expliquen els integrants del grup-. Hi podreu sentir la sonoritat del nostre disc i hi sentireu també les veus de Pau Benítez i Pau Vinyoles (que ens ha acompanyant amb tota la seva sabiduria i bon gust durant la gravació, edició i mescles del disc al seu estudi d'Esplugues), l'amic dolçainer Josep Sebastià de Puçol, amb qui fa anys que col·laborem i ens uneix l'amistat... i en Lluís Puig, que des de l'exili el sentim ben a prop!".

La Coixinera és en la recta final de la seva campanya de Verkami per finançar aquest disc i, tot i que ja han assolit l'objectiu, esperen poder arribar encara a més gent en els sis dies que resten de campanya. Donades les circumstàncies que viu el país, el grup maresmenc, una de les formacions de referència de l'escena folk catalana que s'ha caracteritzat pels saraus festius i la capacitat per saber proclamar diverses reivindicacions a través de la cultura popular, ha decidit centrar el nou àlbum en els temes de la llibertat, els somnis, la presó, l'exili i els retrobaments.

A més dels citats anteriorment, el disc comptarà amb les col·laboracions de Miquel Gil, Joseba TapiaCarles BeldaMaira ComalatEl Pot PetitPau i JanaJoan RoviraValtònyc (que apareix, juntament amb Lluís Puig, a "Quatre banderes", sobre un poema de Martí i Pol), Ferran ExcesoLourdes Fabrés i el grup RIU. Alguns d'ells participaran en la presentació del disc, que serà el proper 13 de març al CAT de Gràcia, dins del Festival Tradicionàrius.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, La Coixinera, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.