Festivals

Canet Rock exhaureix les entrades per a l'edició 2020

El festival comptarà amb les actuacions d'Els Amics de les Arts, Miki Núñez, Oques Grasses i Manel, entre d'altres

| 11/02/2020 a les 10:30h

Els Amics de les Arts al Canet Rock
Els Amics de les Arts al Canet Rock | Alex C
La setena edició del Canet Rock comença exhaurint les entrades en un temps rècord. El festival ha penjat aquest dilluns el  cartell de sold out cinc mesos abans de la cita al Pla d'en Sala. L'èxit prova la fidelitat del públic, que sense conèixer el cartell el passat mes d'octubre ja va comprar més de la meitat de les entrades. Les edicions de 2018 i 2019 van esgotar les entrades a finals de febrer.

El cartell definitiu del Canet Rock 2020 es feia públic fa només tres setmanes, anunciant que comptarà amb la presència de les actuacions de Manel, Oques GrassesDoctor Prats Els Amics de les Arts com a caps de cartell. Per altra banda, la nit gaudirà dels debuts de Lildami, Miki NúñezJazzWomanCescNo Logo -l'herència d’Aspencat- i Ciudad Jara, amb Pablo Sánchez , exlíder de La Raíz. També hi seran grups que ja són referents del festival com els clàssics Sopa de Cabra, Itaca BandRoba Estesa i Miquel del Roig. En aquesta ocasió, serà Oques Grasses qui s'encarregui d'acomiadar-se amb la sortida del sol.

 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Canet Rock, Canet Rock 2020, Oquest Grasses, Miki Núñez, Roba Estesa, Els Amics de les Arts, CESC, Canet de Mar, miquel del roig, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.