Actualitat

El repertori del coronavirus #17

Cada dia us oferim un recull d'algunes de les cançons contra el confinament que pengen els artistes catalans

| 02/04/2020 a les 20:00h

Imatge il·lustrativa
Us oferim la dissetena edició del repertori del coronavirus, una selecció de les cançons que hem trobat a les xarxes i que han estat enregistrades aprofitant el confinament  que estem sotmesos.


Una de les novetats és la primera intervenció de Toti Soler. El guitarrista establert a l'Empordà ens presenta la revisitació d'una de les seves peces clàssiques.



Pep Sala & Jonathan Argüelles també fan una mirada enrere i ens recuperen una cançó del primer disc de Sau.



El nord-català Gerard Jacquet aprofita la quarantena per presentar-nos una cançó que encara no havia enregistrat mai. 





La Salseta del poble Sec recupera i adapta per a l'ocasió una de les seves peces emblemàtiques dels anys noranta.




Carles Chiner lidera i canta a Gener, una de les bandes valencianes més importants. Des de casa seva, seu davant del piano i ens ofereix aquesta versió.



Sergi Carós és un músic de Molins de Rei, molt inquiet i involucrat en mil projectes diferents. Entre ells hi ha Mireia Vives & Borja Penalba. Amb els valencians, a més de tocar-hi, hi ha aportat aquesta cançó. 




Encara en l'òrbita del País Valencià, Sergi Contrí ens interpreta na cançó del seu primer disc, aquesta vegada acompanyat d'Albert Bertomeu.



Per la seva banda Cesk Freixas ens regala una versió del "Redemption Song" de Bob Marley anomenada "Les cançons lliures".



I encara una altra versió, la que ha enregistrat a Tossa de Mar Miliu Sagué. Es tracta de "Cavalls salvatges", l'adaptació de "Wild Horses" de The Rolling Stones.


El compositor, guitarrista i cantant Jordi Lanuza es confessa tancat a casa i ens explica que de tant veure la pel·lícula Frozen2 ha acabat cantant-la…



Acabem amb el vídeo de Marina Prades i la seva versió del clàssic "Piel Canela".

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Marina Prades, Jordi Lanuza, toti soler, pep sala, Gerard Jacquet, Gener, la salseta del poble sec, sergi carós, sergi contrí, cesk freixas, Miliu Sagué, coronavirus

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.