coronavirus

«Un núvol blanc» de Lluís Llach, contra la COVID-19

Gemma Humet, Santi Balmes, Judit Neddermann i Lluís Llach han enregistrat una versió solidària de la cançó

| 06/05/2020 a les 12:00h

Lluís Llac
Lluís Llac | Fotograma d''Un núvol blanc'
Lluís Llach s’ha sumat als artistes solidaris que ajuden a combatre la COVID-19, amb l'enregistrament d'una cançó expressament per a la campanya “Jo em corono”. Després de sis anys sense fer-ho, Llach s’ha assegut davant del piano per tocar i cantar “Un núvol blanc”. I no ho ha fet sol: l’han acompanyat en aquesta aventura Gemma Humet, Santi Balmes (Love of Lesbian) i Judit Neddermann.


“Un núvol blanc” és una cançó que Lluís Llach va enregistrar per al disc Maremar (Ariola, 1985) i també l’ha inclosa als directes Camp del Barça, 6 de Juliol de 1985 (Ariola, 1985) i  Verges 2007 (Claus Records, 2007). Al marge de la versió presentada avui, la cançó ha conegut múltiples veus i registres. Entre els que l’han interpretat, hi ha Josep Carreras, Manu Guix, Carles Cases, el Cor Geriona, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i, en castellà, Ana Belén.

Jo em corono
La iniciativa, impulsada per la Fundació Lluita Contra la Sida i les malalties infeccioses, s'ha creat per finançar un assaig clínic dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà que pretén frenar la transmissió del coronavirus. A hores d'ara, la campanya ja ha aconseguit recaptar més de dos milions d'euros.
 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, Judit Neddermann, Gemma Humet, santi balmes, coronavirus, Lluís Llach

COMENTARIS

Molt blanc

Anònimmarta cairol, 08/09/2020 a les 22:25

No tinc paraules
Només sentimens🌹🌹🌹

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.