estrenes

El cos de Pavvla traspua amor en el primer tema en català

Estrenem el 'video lyric' de la primera cançó en català de l'artista barcelonina, "Tot el meu cos"

| 16/04/2020 a les 10:30h

Pavvla
Pavvla | Cristina Tomás
Després de tres treballs d'estudi cantats íntegrament en anglès, la música i actriu Paula Jornet publica sota el pseudònim Pavvla el primer tema en català, "Tot el meu cos", que avui estrenem en exclusiva en format video lyric.


"És una de les cançons més espirituals que he escrit mai... perquè canta sobre l'amor universal", explica l'artista. I és que a la cançó es declara formada per l'amor, en el seu sentit més ampli i que excedeix les fronteres de l'amor romàntic: "Tot el meu cos està fet de gestos, amics, paraules i llocs i un trosset buit que encara em queda per omplir-lo de nou", canta la música amb un autotune traper. Malgrat que per centrar-se en el cos i per com està produït el tema, com reconeix la mateixa Pavvla, pot semblar que es tracta d'un amor carnal, la cantant i compositora relata un sentiment més abstracte. "Voldria pensar que soc més espiritual que materialista", admet la música.

La lletra també conté una frase a la tornada que ressona i vibra amb un rerefons feminista "Tots som un i totes som tot". "Les dones creem vida i la vida ho és tot", explica l'artista, "totes estem fetes de gestos, bromes, maneres de riure, idees i històries de la gent que estimem. Ens enganxem per maneres de fer, frases, jocs... I penso el mateix dels llocs que hem trepitjat: tots ens fan ser les persones que som."
 

Pavvla Foto: Cristina Tomás


El tema es va enregistrar amb la producció d'Aleix Iglesias al Camaleó Estudi i forma part d'un seguit de temes inèdits que Pavvla publicarà enguany. "De moment no vull pensar en nou disc", explica, "vaig fent tema a tema i la veritat és que no tenen res a veure l'un amb l'altre". 

L'audiovisual de "Tot el meu cos", gravat des de casa a causa del confinament per la COVID-19, mostra l'artista, amb la seva perruca rosa, ballant i jugant amb un llum de colors. Tot plegat, acompanyat per la lletra de la cançó, convertint-lo en un video lyric.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videolyric, Pavvla, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.