actualitat

El Sant Jordi avançat de Dàmaris Gelabert

L'artista ofereix un concert especial de Sant Jordi aquesta tarda a les 18h

A més, a les set, estrenarà el nou tema "Mou el cos"

Dàmaris Gelabert incendia la xarxa amb el seu directe

| 22/04/2020 a les 17:00h

Dàmaris Gelabert des de casa
Dàmaris Gelabert des de casa
Dàmaris Gelabert porta una nova entrega dels seus concerts confinats en família i per a famílies. Avui, en forma d'un especial de Sant Jordi en què, de ben segur, no hi faltarà la seva celebrada versió de "Sant Jordi" -que compta amb més de 2 milions de reproduccions a YouTube- o la cançó "Vint-i-tres d'abril".

El concert serà aquesta tarda a les 18h a través del seu canal de YouTube, com els quatre darrers que ha fet l'artista. Però avui, a més de ser un especial en motiu de Sant Jordi, la música estrenarà també, una vegada acabada la cita, el nou tema "Mou el cos". La cançó, acompanyada d'un videoclip, veurà la llum a les 19h per fer-nos ballar i moure tot el cos a ritmes del funk dels 80.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eJTnUfuQ_CM[/youtube]
Dàmaris Gelabert feia, fa just un mes, el primer dels seus concerts en família per a famílies, dins del marc del confinament. Amb aquesta primera retransmissió, va aconseguir més de 100.000 espectadors durant el directe. Havent-lo penjat després a YouTube, el vídeo acumula ja més de 222.000 visualitzacions. Des d'aleshores, ha fet quatre concerts amb aquest format, i és el cinqué el d'aquesta tarda.

 
Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, Sant Jordi, actualitat, concerts, Dàmaris Gelabert, confinament

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.