estrenes

Trezor remixeja el seu debut «My Passanger»

Estrenem en exclusiva el clip del remix del tema "My passenger", produït per Christian Rey

La cançó original del trio reivindica la transsexualitat infantil

| 07/05/2020 a les 13:30h

Trezor
Trezor | Felipe Mena
Trezor és el trio d'electrònica format per Mür, Way i Rob, artistes provinents dels grups de l'escena barcelonina Mürfila, Ultraplayback i Mendetz. La formació va presentar el primer senzill el desembre de 2019, amb el nom "My passenger". Avui estrenem a Enderrock.cat un remix d'aquesta mateixa cançó de debut del trio, dut a terme pel productor del grup i punxa-discos Christian Rey.


La remescla de "My passenger" descontrueix la tornada de la cançó original, de la mateixa manera que aquesta descontruïa el gènere. La producció de Rey porta un pas més enllà l'electrònica del tema, convertint la veu de Mür en un instrument més en l'amalga de sons electrònics i sintetitzadors. 

L'audiovisual el protagonitza un conill rosa que segueix una coreografia, a l'estil de les cheerleaders estatunidenques, armat amb pompons. El clip és una continuació o un extra de l'original, dirigit per l'artista multidisciplinària Lyona, en què la banda reivindicava i defensava la llibertat i la igualtat, tot visibilitzant la transsexualitat infantil a través de la història real de Cloe, una nena trans de vuit anys.


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, remix, trezor, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.