estrenes

Berta Sala s'estrena en família amb «Havanera del nord»

Presentem en prímica la primera insígnia del debut discogràfic de la cantautora

| 08/05/2020 a les 10:30h

Berta Sala
Berta Sala | Arxiu de l'artista
Berta Sala va trobar i canalitzar la inspiració musical en una habitació petita del carrer Hertogstraat, a Holanda. És per això que no va dubtar a l'hora de batejar el primer àlbum d'estudi: Hertogstraat (Microscopi, 2020). Les noves melodies volaran plegades a partir del proper divendres 15 de maig, ja que, a causa de la situació d'incertesa i confinament, s'ha hagut de posposar el llançament.

A l'àlbum, l'artista ha evocat els paratges mediterranis, familiars i melancòlics, segurament, fruit de l'enyor que va sentir en algun moment durant la seva estada als Països Baixos. Avui estrenem en exclusiva el primer senyal del compendi: "Havanera del nord", que arriba acompanyada d'un videoclip amb olor de mar.

 
Recordar "les onades de sol i de pluja, de fred de l'estiu", i fer-ne una tonada. Per l'autora, les cançons sonen com records a cada racó, i per escriure les seves s'ha inspirat en sons populars que agermanen ritmes llatins i mediterranis, sempre deixant espais per a la improvisació. El disc s'ha enregistrat a l'estudi rural Casafont, de Navès. Berta Sala s'ha envoltat de tres músics de confiança per començar a filar el seu projecte en solitari, i d'uns altres tres intèrprets d'encara més confiança -la seva pròpia família- per a la gravació del videoclip d'"Havanera del nord", dirigit per Xumari Roca. El resultat acaba per reflectir els lligams familiars i les vivències que la mateixa cançó canta amb enyor.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, debut, Havanera del nord, videoclip, Berta Sala, estrenes

COMENTARIS

L Hsvanera del Nort

Anònim, 08/05/2020 a les 19:44

Es molt bonica. Qn la vaig escoltar per primera vegada al Vermell em vaig emocionar. Q tingui molta sort💖

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.