actualitat

Comencen les nits d'estiu als Jardins de Pedralbes

Aquest cap de setmana engega la programació del Fes Pedralbes, que enguany se celebrarà entre els escenaris Village i Auditori, davant del Palau Reial

Els Pets, Van Morrison, Hombres G, Andrea Motis o Suu actuaran al cicle

| 08/07/2020 a les 14:00h

Meritxell Neddermann
Meritxell Neddermann | Marc Roses
El festival omplirà de música els Jardins de Pedralbes de Barcelona per vuitè estiu consecutiu. Enguany, ho farà amb unes condicions adaptades a la normativa establerta en motiu de la crisi sanitària de la covid-19, la qual també ha provocat l'ajornament d'algunes actuacions a l'any vinent. Tanmateix, el festival acollirà aquest estiu més de 80 concerts entre els mesos de juliol i setembre, i donarà el tret de sortida aquest segon cap de setmana de juliol.

Pablo López serà l'encarregat d'inaugurar el cicle demà a les vuit del vespre. El músic pujarà a l'escenari de l'Auditori per presentar la gira "López, piano i voz", pensada expressament per a la situació de desconfinament. Al mateix temps, la cantautora vilassarenca Meritxell Neddermann presentarà el seu darrer àlbum a l'escenari del Village dels Jardins de Pedralbes, un espai a l'aire lliure.

A l'Auditori
Divendres, Loquillo i Gabriel Sopeña faran de les seves als Jardins de Pedralbes tocant els poemes que van musicar pels àlbums La vida por delante (Parlophone Music Spain, 1994) i Con elegancia (Parlophone Music Spain, 1995). El cap de setmana, serà el torn de Miss Cafeïna i Hotel Cochambre, que actuaran divendres i dissabte respectivament, ambdós a l'escenari Auditori. 


El segon cap de setmana, elc cicle acollirà els concerts de Por Fin Viernes, Ainhoa Arteta o el doble concert de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. Dimecres 22 de juliol, l'emblemàtic Van Morrison aterrarà a l'esceanari del festival per presentar l'àlbum més recent, Three Chords and the Truth (Exile Productions, 2019). Durant el cap de setmana, hi cantaran Diana Navarro, divendres 24, i Mónica Green, el diumenge.

Durant les següents setmanes, també hi actuaran Paco Ibáñez (29 de juliol), Hombres G (1 d'agost), els exconcursants d'Operación Triunfo Ana Guerra (2 d'agost) i David Bisbal (5 d'agost), Los Secretos (6 d'agost), el jove aragonès Guitarricadelafuente (7 d'agost), la trompetista de capçalera Andrea Motis (9 d'agost) o el violinista Ara Malikian (15 d'agost). Per als més nostàlgics, també hi haurà l'actuació de Robin Torres "Hijo de luna", homenatge a la mítica banda Mecano

Finalment, el cicle encararà l'última setmana de festival amb algunes actuacions de luxe com Els Pets (21 d'agost), la Companyia Elèctrica Dharma (28 d'agost) i, per úlitm, Momo, tribut a Queen (29 d'agost), entre d'altres. 



Música en el Village
El Fes Pedralbes habilita enguany un espai que combinarà oferta gastronòmica amb actuacions d'artistes locals. A més de Meritzell Nedderman, l'escenari del Village comptarà amb els concerts de Maria La Blanco (24 de juliol), Suu (05 d'agost), Le Nais (07 d'agost), Maria Jaume (09 d'agost), Anna Ferrer (13 d'agost), L'Espiadimonis (21 d'agost) o The Bird Yellow (29 d'agost).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Fes Pedralbes, Actualitat, festival, Els Pets, Suu, Barcelona, Andrea Motis, Jardins de Pedralbes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.