actualitat

'Quina nit, quina lluna', un viatge astronòmic amb Sau30

La banda encapçalada per Pep Sala està enregistrant una pel·lícula a través de les cançons del disc 'Quina nit'

L'audiovisual s'emetrà a TV3 i el seguirà una gira especial anomenada 'Quina nit, quina lluna'

Concert de Sau30 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona

Concert de Sau30 al Festival Strenes de Girona

Pep Sala: «Sau no torna ni tornarà, només ens reunim per fer uns quants concerts»

| 07/07/2020 a les 13:45h

Sau30
Sau30 | Observatori Astronòmic Albanyà
La llegendària banda osonenca anunciava ara fa dos anys l'inici d'una 'gira única' en homenatge als 30 anys de trajectòria de la formació. Sau va engegar el cicle especial de concerts a la gala dels Premis Enderrock 2018, i des d'aleshores ha presentat el directe Sau30 a diversos escenaris de luxe com el Liceu, el Teatre Auditori de Sant Cugat, el Palau de la Música Catalana o la fira Internacional de Música de Cambrils, entre altres. 
 

Sau30 al Liceu Foto: Xavier Mercadé


Ara el grup s'endinsa en l'enregistrament d'una pel·lícula amb la banda sonora del disc Quina nit (Picap, 1990), que enguany fa 30 anys. Sau ja ha començat a gravar l'audiovisual que portarà per nom Quina nit, quina lluna, i que s'emetrà pròximament a TV3. La gravació s'ha fet a l'Observatori Astronòmic d'Albanyà i es tracta d'un viatge per l'univers amb les cançons de Quina nit com a fil conductor de la peça, que és dirigida pel cinematògraf Miquel Buch. 

A més, el grup aprofitarà el llançament de la pel·lícula per estrenar una nova gira amb la mateixa temàtica. Quina nit, quina lluna portarà concerts arreu de Catalunya amb les cançons d'aquest disc debut, recuperant temes poc habituals com "La lluna i jo", "Glòria per tu" o "Restaurant xinès", conjuntament amb les més emblemàtiques: "Envia'm un àngel" o "Boig per tu". 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sau, sau30, Actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.