Sona9

Verlaat és delicadesa i continuïtat

Des de Maó, el quartet és un dels 18 classificats del Sona9 2020

El Sona9 ja ha escollit els 18 grups classificats

| 31/08/2020 a les 13:30h

Verlaat
Verlaat | Pablo Giraldo
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Verlaat.

Verlaat arriba des de Maó amb una proposta de pop-rock cuinada a foc lent. L’estil narratiu de les lletres combina perfectament amb melodies alegres i ritmes ballables procedents del pop, el rock, el folk o l'ska, sense tancar la porta a altres músiques. Després d’uns anys de progressió i recerca de la identitat, els fruits es veuran aquest any amb la gravació del primer disc autoproduït. 


Influïts per grups com Antònia Font, Ja T’Ho Diré i Manel, a més de la cançó de Maria del Mar Bonet o Lluís Llach i artistes com Silvio Rodríguez, Radiohead o The Beatles. Els integrants de la banda són Josep Peñalver (veu i teclats), Miguel Sanjosé (bateria, trompeta, i veus), Francesc Pallicer (baix i veus) i Jaume Pérez (guitarra i veus).

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, sona9, sona9 2020, verlaat, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.