estrenes

A l'aire de Les Montses

La banda del Baix Llobregat presenta el clip de «Fletxa de foc», enregistrat en directe al Poble Espanyol el passat 10 de juliol

Aquí i ara, la transformació d'Eivibonny en Les Montses

| 01/10/2020 a les 10:30h

Les Montses al clip 'Fletxa de foc'
Les Montses al clip 'Fletxa de foc'
Fa tot just un any, Les Montses donaven la primera pista del que seria el seu proper treball amb el senzill "El tren del sol naixent", el qual ha acabat donant pas a Papallones al cap (Krik, 2020), publicat el passat mes d'abril. Una dotzena de cançons conformen aquest llarga durada dels vicentins, el segon des que el seu anterior projecte, Eivibonny, es va convertir en Les Montses, una apel·lació que fa referència a les mares dels integrants, totes tinents d'aquest nom de pila. Avui presentem en exclusiva la gravació en directe d'un dels temes, "Fletxa de foc". 


És l'amor qui porta el timó a la cançó que Les Montses interpreten en aquest audiovisual. La lletra de Ferran Rosell fa una clara referència a la fletxa mitològica que Cupido -mitologia romana- intenta llançar a la seva estimada per tal d'enamorar-la, però la fletxa s'acaba clavant a una altra i és, d'aquesta segona, de qui s'apodera l'amor. A "Fletxa de foc", Les Montses auguren l'arribada de l'amor de forma inesperada, llançant un clar consell a totes aquelles persones que l'esperen, "ni es busca ni es troba, t'arriba quan vol", canten. 

Les imatges que acompanyen la cançó van estar enregistrades en directe, al concert al Poble Espanyol el passat 10 de juliol per AutomaticKid, i la producció musical ha estat a càrrec de Marc Parrot, a Grabaciones Silvestre. 

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Les Montses, Fletxa de foc, actualitat, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.