ESTRENES

El resultat d'una segona vida

Estrenem «No Gimmicks», el nou senzill del tercer treball discogràfic de Medusa Box

| 04/11/2020 a les 11:00h

Medusa Box
Medusa Box | Aldara Zarraoa
Des de diferents indrets de les comarques gironines, cinc personalitats ben diverses de l'àmbit musical s'agrupen i creen Medusa Box, un còctel de rock energètic d'aquells que et fan continuar despert. Amb una llarga trajectòria i dos discos sota el braç, són a punt de presentar I Love Astronomy (Le Cirque Music, 2020), el tercer treball d'estudi, i a enderrock.cat estrenem, en exclusiva, uns dels senzills: "No Gimmicks".



Amb aquesta cançó la banda fa un viatge al passat, tornant a l'essència més rockera dels 2000 i donant a "No Gimmicks" una segona vida. De descartada al segon disc -Nothing Behind All Of These Masks (Entrebotones, 2017)- a pionera en aquest darrer. Un tema juganer, amb canvis de tonalitats, amb melodies cuidades i treballades, i amb una lletra quotidiana que amaga elements per descobrir. Tots aquests elements fan que "No Gimmicks" -que es podria traduir per "sense trucs" o "sense artificis"- sigui el tema menys metafísic del treball. No obstant això, aporta reflexions sobre els pecats capitals dels humans: els vicis, les drogues, etc. Tot des d'un vessant exterior, des de la perspectiva d'un personatge que es creu per sobre del bé i del mal i aconsella sobre què s'ha de fer i què no. 

El senzill, així com la resta del disc, ha estat gravat entre els mesos de gener i març de 2019, als estudis Musiclan (Avinyonet de Puigventós) i Nautilus (Arenys de Mar) pel productor Lluís Cots. Unes sessions intenses a la recerca d'un treball precís i potent que volen donar forma al tercer àlbum. El resultat de tot plegat són dotze temes que fusionen el so distorsionat de les guitarres amb la producció dels sintetitzadors. Un tàndem musical, amb un esperit jove i unes veus enigmàtiques que acompanyen Medusa Box des dels inicis. 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, No Gimmicks, Medusa Box, estrena, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.