estrenes

Màgia des de l'illa amb Flat Dreams

La nova banda de música urbana arriba des de Marratxí amb el nou clip «Orgullo», el seu darrer senzill de presentació

| 13/10/2020 a les 12:00h

Flat Dreams al clip 'Orgullo'
Flat Dreams al clip 'Orgullo'
Flat Dreams és la nova banda de música urbana de les illes Balears. Ismael Montaño, Miquel Reus, Pepmi Moreno i Xisco Reus uneixen talents per fer créixer aquest nou projecte, que beu d'influències internacionals com Juice WRLD, Lil Tecca o Drake, o de nacionals com Rels B, 31 Fam o Cruz Cafuné, entre d'altres. La banda ha anat descobrint els seus primers senzills amb comptagotes, i avui descobrim el clip del darrer llançament: "Orgullo". 


En aquesta ocasió, Flat Dreams enrotlla una cançó al voltant de l'orgull en el seu sentit pejoratiu. L'orgull que no ens deixa fluir els sentiments, que ens tanca portes, que s'apodera de la ment i ens impedeix el camí a la reconciliació. "Sabes que te quiero pero más me quiero yo", canten des de l'illa, en una cançó que combina el català, el castellà i l'anglès en una melodia que es mou entre el trap i el dancehall. 

El videoclip que acompanya "Orgullo" va ser enregistarat per la productora audiovisual Kitsu Films als seus estudis, i l'estrenem una setmana després que el senzill sortís a la llum. L'audiovisual és protagonitzat pels membres de la banda -dos dels quals, membres també del projecte Stuffed Soup- que rapegen, tot clavant la mirada a l'objectiu, sota els focus fúcsies i blaus que ambienten l'espai. 
 

Flat Dreams Foto: Arxiu del grup

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Flatdreams, edrbalears, Orgullo, clip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.