estrenes

Els records lluminosos d'Aitor Cugat

El cantant del grup ebrenc Xeic! sosté la seva carrera en solitari amb el senzill «L'altra cara de la lluna»

| 25/11/2020 a les 13:30h

Aitor Cugat a «L'altra cara de la lluna»
Aitor Cugat a «L'altra cara de la lluna»
El cantant de Xeic! s'aventura en solitari cap a un nou rumb. Un caràcter més intimista i transparent del que havia ensenyat fins ara pren forma amb "L'altra cara de la lluna", el segon senzill que firma com a Aitor Cugat, i que apareix en aquest context agitat que ha portat la segona onada de la pandèmia. Tanmateix, l'autor s'aferra a la llum de la lluna com a referència als records d'aquells éssers que el temps ja es va emportar. 


Cugat presenta aquest senzill que ha gravat acompanyat per Sergi Esparza al piano. Per la seva banda, el videoclip que el vesteix ha estat obra de Lydia Beltri Bagés, amb la producció de Lupini & Ratini Produccions Siderals. En el clip, hi apareix el cantant en un seguit de situacions on sembla imaginar converses amb persones que, en realitat, no té al costat. Tot interpretant, amb les mans, els gestos que s'imagina musicant amb el piano. 

La lletra de la cançó vol servir de refugi per aquelles persones que troben a faltar algú que va marxar sense retorn, i versen un tema que surt a la llum sota l'edició del segell Picap, amb qui l'autor ja ha treballat en el seu projecte paral·lel Xeic!, amb el qual van llançar el darrer àlbum Delta (Picap, 2019) ara fa un any. 



 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, estrena, L'altra cara de la lluna, Aitor Cugat, Xeic, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.