ESTRENES

Kids From Mars aterra amb un equip de gala: Gerryquerryberry i Mag Lari

Presentem «Mag Lari», el nou tema del duet dedicat al mag català

| 19/11/2020 a les 10:30h

Kids from Mars i Gerryquerryberry
Kids from Mars i Gerryquerryberry
Blanes és la vila d'entrada a la Costa Brava des de les comarques barcelonines. Una zona de costa, de natura i un espai de confluència de gent d'arreu. Aquesta mescla heterogènia queda plasmada en la música dels protagonistes d'avui, Kids from Mars. El duet musical format per Òskar Jiménez i Roger Borrell uneix forces amb Gerryquerryberry i el Mag Lari per fer un tema que s'endinsa en les profunditats sonores de la música urbana i que segueix el camí evolutiu de la formació emprès des de "Frifri", llençat el passat mes de juny. "Mag Lari", l'estrenem en exclusiva a Enderrock.cat.


Amb la col·laboració musical de Gerryquerryberry -TitToker, Instagrammer, a més de presentador del Moodz de TV3, la nova fàbrica de continguts juvenils en català-, sorgeix una oda còmica dedicada a la figura del prestigiós Mag Lari, i en què hi apareix ell mateix. Un tema fresc, sincer i carregat de referències a artistes catalans com LilDami, Flashy Ice Cream o Rosalia. "També compartim la llengua de l'èxit i del barri", canta la cançó. 

Amb una estètica que conflueix entre el món del trap i de l'il·lusionisme, arriba l'audiovisual del senzill amb sorpreses finals. Un videoclip gravat al magatzem del Mag Lari, fruit de la seva implicació en el projecte en ser coneixedor que s'estava fent un tema amb el seu nom. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Gerryquerryberry, videoclip, enderrock, Kids From Mars, estrena, Mag Lari

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.