Sona9

El pop dispers de Remei de Ca la Fresca al programa televisiu del Sona9

Aquest dissabte 14 s'emet el penúltim capítol de la segona temporada del Sona9, que s'endinsa en el projecte Remei de Ca La Fresca, des d'Arbúcies

El programa dedica cinc espais monogràfics a cada finalista i un darrer capítol dedicat a la final del Sona9 2020

Cada episodi s'emet els dissabtes a les 21.55 h al 33 i a les 12 h a TV3

La reivindicació eclèctica de Remei de Ca la Fresca al Sona9 d'iCat

| 14/11/2020 a les 12:30h

Remei de Ca La Fresca amb Marc Bala al 'Sona9'
Remei de Ca La Fresca amb Marc Bala al 'Sona9'
La segona entrega del programa televisiu del Sona9, emès al 33 i a TV3, arriba al penúltim capítol, el darrer dels monogràfics dedicats als cinc semifinalistes de l'edició d'enguany del Sona9. En aquest nou episodi, coneixerem la proposta de Remei de Ca la Fresca, un quintet del Montseny amb ganes d'explorar i, sobretot, de fer pinya. 

La filosofia de la banda arbucienca és trobar-se per fer música palpable, cançons que els facin sentir bé i créixer. Tres nois i dues noies, joves, amics de la zona, que s'aferren a les sonoritats més primitives per convertir-les en cançons de pop dispers, amb poesia inclosa. El so ve marcat pels instruments. Els coneixerem aquest dissabte al cinquè episodi del programa Sona9, que s'emetrà a les 21.55 h al canal 33. 

Marc Bala, el presentador del programa, conduirà en mitja hora un episodi que passarà pel concert acústic de Remei de Ca la Fresca a La Casa de la Música de L'Hospitalet, per l'entrevista de Lluís Gendrau al programa Sona9 d'iCat, per l'estudi Bucbonera de Caldes de Montbui -on el quintet va gravar amb Joana Serrat com a productora- i pel seu local d'assaig, a Arbúcies.

El Sona9 és una producció de Grup Enderrock realitzada per Clack. La segona temporada del programa arriba dos anys després de la primera versió. Amb aquest penúltim capítol el programa acaba la presentació dels grups semifinalistes, abans de la gran final del concurs, que tindrà lloc el proper dimecres 18 de novembre a la Sala La Mirona de Salt (Girona), i que a més de poder-se seguir en streaming a través d'Enderrock.cat, quedarà plasmada en el darrer espisodi del Sona9.

A més, cada episodi es podrà tornar a veure el dissabte següent a les 12 h del migdia a TV3, i també a TV3 a la carta. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9, iCat, Sona9 TV, TV3, Arbúcies, Remei de Ca la Fresca, sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.